(FOTO) Zvezdnica vse bolj vitka, oboževalci navdušeni. Gre po stopinjah Adele?

A.L.
22.07.2020 18:36

Rezultati trdega dela so očitni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena igralka in komedijantka Rebel Wilson, ki je bila v javnosti vselej ponosna na svoje obline, se je zdaj odločila za spremembo. Do bolj zdravega življenjskega sloga naj bi jo pripeljale zdravstvene težave. Kot kaže, je igralka na dobri poti, oboževalci pa so navdušeni. S fotografij, posnetih v avstralskem Sidneyju, je razvidno, da je 40-letnica naredila velik napredek, tuji mediji pišejo, da naj bi izgubila že okoli 18 kilogramov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC4U4LGpm6p/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBjU_BfJHwJ/{/instagram}
Do očitnih rezultatov in vse bolj izklesane postave prihaja predvsem s trdim delom. Wilsonova naj bi se šestkrat na teden srečevala z osebnim trenerjem, uživa tudi bistveno manj sladkorja. Zvezdnica, ki v višino meri 159 centimetrov, je že spomladi dejala, da si želi doseči in ohranjati težo okoli 75 kilogramov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC3AjzYJKx9/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCr_tofpUGm/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8PiOy2paOd/{/instagram}
Sicer pa Rebel Wilson ni edina zvezdnica, ki v zadnjih mesecih navdušuje z zdravim življenjskim slogom in vse bolj vitko postavo. Pred meseci je oboževalce s svojo preobrazbo šokirala britanska pevka Adele. Ta je v zadnjem letu izgubila okoli 50 kilogramov in bila poleg navdušenja deležna tudi nekaj očitkov o tem, da naj bi bila zdaj celo previtka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta