Ricky Martin razkril, kako je otrokom pojasnil, zakaj imajo dva očeta

D.Ži
20.11.2020 09:25
Glasbeni zvezdnik v družinskem življenju nadvse uživa in sanja o dnevu, ko se družbi njegova družina ne bo zdela nenavadna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

47-letni Ricky Martin in njegov 35-letni mož Jwan Yosef vzgajata štiri otroke, 12-letna dvojčka Mattea in Valentina, dvoletno hči Lucio in sinka Renna, katerega prihod v družino sta na Instagramu razkrila lani. Pevec je, odkar se je javno izjasnil glede svoje spolne usmerjenosti, o ljubezni do otrok zelo odkrit. Tako je lani na neki humanitarni večerji kar z odra sporočil: "Mimogrede, povedal bi rad, da smo noseči in da pričakujemo."

Po dolgem aplavzu je dodal, da si je vedno želel veliko družino. Mattea in Valentina je leta 2008 rodila najeta mati, Martin je takrat glasbeno kariero postavil na stranski tir, da bi se posvetil očetovstvu. V enem od intervjujev je priznal, da ga je sin vprašal, če je bil v njegovi maternici. "Bil si v mojem srcu in še vedno si tam," mu je Ricky odvrnil. 

"Nato sem mu pojasnil še več, saj ni moglo ostati samo na tem, da nekje obstaja ženska, ki jo obožujem, ker mi je pomagala spraviti ga na svet. Posodila mi je trebuh, da bi se lahko rodil, in ko se končno je, sem ga vzel v naročje. Odgovoril je: 'V redu', in se igral naprej," pripoveduje Ricky. V Intervjuju za revijo Out je razkril, kaj je povedal sinovoma, ko sta ga vprašala, zakaj imata dva očeta.

"Veliko ljudi mi govori, da sta moja otroka na naslovnicah, jaz pa jim odgovarjam, da je to zato, ker si želim normalizirati današnjo situacijo. Želim si, da bi ljudje videli mojo družino in v njej videli nič napačnega. Otroci me sprašujejo, zakaj imajo dva očeta, jaz pa jim pravim, da smo sodobna družina. To je prečudovit občutek svobode," je dodal Martin. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta