S čim si je pred igralsko kariero služila denar Jennifer Aniston?

S. B.
06.09.2019 11:02

Dokaz, da se uspeh ne zgodi čez noč, je tudi zvezdnica, ki je pred svojo igralsko kariero poprijela za čisto običajna dela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Rachel Green, najbolj znana vloga, ki je Jennifer Aniston s Prijatelji ponesla v zgodovino televizijskih šovov, je v igralkino življenje vstopila, ko je ta imela 25 let. A kaj je počela, preden je postala seksi raztresena Rachel?
​Jennifer je delala kot natakarica v kavarni, tako kot je to v prvih nekaj sezonah nadaljevanke počela slavna prijateljica. "Zelo zgodaj sem šla od doma in se hotela čim prej osamosvojiti. Leta sem bila natakarica v newyorških kavarnah, saj so bili vsi od šestih TV šovov, v katerih sem dotlej igrala, prava polomija. Delala sem tudi v telefonski prodaji, a zelo neuspešno. Ves čas sem se namreč spraševala, zakaj moram motiti ljudi med njihovo večerjo.“ Gostinstvo in telefonska prodaja pa nista njeni edini začetniški karieri. Bila je tudi frizerka: "Za 10 dolarjev sem strigla dijake po srednjih šolah. In svojega očeta, ki mi je petnajst let pozneje priznal, da so mu vedno morali na snemanju za menoj popravljati frizuro.“ Njen oče, John Aniston, je bil igralec v znameniti ameriški telenoveli Dnevi našega življenja. 

Jennifer in John Aniston. Igralkin oče se je rodil v grški družini Anastassakis, ki je v njegovi rani mladosti imigrirala v ZDA. 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta