Se obeta TV senzacija? Vojvodinja Meghan naj bi razkrila svojo plat zgodbe

D.Ži
30.01.2020 10:11

Vojvodinja in legendarna ameriška komičarka sta si že leta zelo naklonjeni in prav mogoče se zdi, da se bliža verjetno najbolj odmeven intervju tega leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Neskončno dolgo se že vleče debata okoli princa Harryja in vojvodinje Meghan, ki se počasi umikata in odmikata od življenja znotraj kraljeve družine. Veliko se tudi ugiba, kaj naj bi bili vzroki za njun umik v Kanado, čeravno je že nekaj časa jasno, da vojvodski par le še težko prenaša izjemen medijski pritisk, pa tudi odnosi znotraj družine naj bi se bili po prinčevi poroki z ameriško igralko precej ohladili. Tisti, ki kraljevske reči goreče spremljajo iz dneva v dan, nestrpno čakajo na dan, ko bosta Harry in Meghan dala konkretnejši intervju o dogajanju zadnjih tednov. Kar se bo očitno res zgodilo. Po informacijah Daily Maila obstaja možnost, da bo vojvodinja Meghan svojo plat zgodbe razkrila v oddaji priljubljene ameriške komičarke Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres naj bi za intervju lobirala že kar nekaj časa
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta