Severina sinu, nad katerim je izgubila skrbništvo, sporoča: "Oprosti, ker ti nisem pojasnila, kaj se je včeraj zgodilo"

D.Ži
29.11.2019 14:39

Zapis, ki zlomi srce. Hrvaška zvezdnica lahko odslej s sinom preživi samo 88 ur na mesec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Severina Kojić se je nekaj več kot 24 ur po odločitvi sodišča, da skrbništvo nad njenim sinom Aleksandrom dobi njegov oče, s sporočilom oglasila na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5czHZbBnlj/{/instagram}
"Veš sin, to so samo papirji, ki jih je nekdo napisal, in so črke, ki jih je nekdo natipkal v besede, ki za naju ne veljajo. Drug drugemu so naju odvzeli fizično, a to je vse, kar so lahko naredili. Po sedmih letih in pol mi dovolijo, da te vidim 88 ur na mesec. Hej, pa to je vendarle 88 ur. Lahko bi dali manj, vse bi lahko in vse so naredili, da bi naju prizadeli. Ampak, veš kaj vse lahko počneva z 88 urami? Čuda. Dovolijo mi, da dvakrat na teden prespim s teboj in te uspavam ... Hej, koliko se lahko pogovarjava v teh dveh večerih, si oni niti ne morejo predstavljati. Vse druge večere si te bo mama zamišljala. Ker se ti spreminjaš v vsako mojo misel in vsaka moja misel se spreminja vate. Tuji ljudje mi te lahko prepovejo, a mi ne morejo prepovedati, da bi te imela rada in nate mislila vsako sekundo. To, sin, niso samo grde sanje, a mama obljublja, da se bova kmalu prebudila. Spet se bova uspavala vsak večer, o tem bo odločil gospod čas. Do takrat pa bo mama vedno ob tebi in to bo, sin, hitro minilo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bd2G-AzA1UA/{/instagram}
Oprosti, ker ti nisem utegnila pojasniti, kaj se je včeraj zgodilo, imela sva veliko pomembnejših reči ... Gledala sva Toy Story 4, pekla palačinke in se igrala živalski vrt. Ni bilo časa za žalost, niti za pojasnjevanje ... Morala sem te odpeljati. Šla sva z nasmehom. Te čudne besede, ki obstajajo samo na papirju, v resnici pa ne, je napisala neka teta, ki sploh ne ve, kdo sva jaz in ti, in ki se ne igra z nama. Teta je na višji ravni igre. Vnesla je nova pravila v igro, ki se imenuje hrvaško pravosodje. Tega nisva slutila, niti nisva poznala pravil. To so njena pravila, ne najina. Samo bodi mi dobro in vse bo dobro. Mama je dobro, moj Robin, tvoj Batman te čaka. In oprosti jim, sin, ker resnično ne vedo, kaj počnejo," je Severina v ganljivem zapisu sporočila svojemu sinu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx9su5ZhWPF/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta