Skrivnost čudaške frizure: Pred dnevi si je monaška princesa Charlene obrila glavo, zdaj pa spet s pažem

D.Ži
26.01.2021 21:00
Lasulja, lasni vložek ali lasni čudež? Redko nasmejana žena monaškega princa Alberta zadnje dni pričesko spreminja kot za stavo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Med tradicionalno božično slovestnostjo ob velikem okrašenem drevesu je 42-letna princesa Charlene Monačane šokirala s svojo novo pričesko. Nekdanja plavalka si je omislila nenavadno sodobno pričesko, pri kateri ji je frizer levo polovico glave obril. Pogumno, morda pa tudi simbolno dejanje, saj je pričesko spremenila le nekaj dni po novicah, da naj bi Albert imel izvenzakonsko hči.

Profimedia

Če se je javnost na njen buzz cut, kot se temu tipu pričeske v modnem žargonu reče, pa je monaška knežja družina zdaj med ljudi poslala novo fotografijo, na kateri pa ima Charlene na glavi kratko paž pričesko. Od kod so se zdaj vzeli vsi ti novi lasje? 

Odgovor monaškega frizerskega misterija je precej preprost. Novo fotografijo je družina naredila že novembra, še preden je Charlene segla po britvici. Princesa je sicer znana po svoji kratki svetli pričeski in elegantnem modnem slogu, pri katerem rada izbira nevtralne barve, kot sta smetanasta in bež. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta