(FOTO) Večno žalostna monaška princesa Charlene si je po aferi moža, princa Alberta, obrila glavo

D.Ži
20.01.2021 08:15
Radikalno spremembo videza nekateri povezujejo s sodnim pozivom njenemu možu, ki bo očitno moral dokazovati očetovstvo, potem ko neka Brazilka trdi, da je z monaškim knezom zanosila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Danes 42-letnica je po poroki na monaški dvor dobila vzdevek "najbolj žalostna princesa na svetu". 
Profimedia

Danes 42-letna Charlene, žena princa Alberta, je po poroki z monaškim knezom dobila vzdevek "najbolj žalostna princesa na svetu". Žena 62-letnika se v javnosti le redko nasmehne in zdi se, da je ves čas na robu joka. Slišati je bilo, da je po poroki leta 2011 poskušala pobegniti, a naj bi ji bili odvzeli potni list, da bi ostala v Monaku. Gre seveda le za govorice.


 
Profimedia

Dan po poroki so nekateri mediji objavili fotografije, na kateri je bila vse objokana, čeravno je trdila, da gre za solze sreče. Za njeno žalost javnost v glavnem krivi princa Alberta, ki naj bi imel številne afere, Charlene pa naj bi slutila, da v njenem zakonu ne bo prav mirno.

Profimedia

Princesa ima zdaj nov imidž in poznavalci monaškega dvora menijo, da je povezan s sodnim pozivom, ki ga je nedavno prejel njen mož. Dokazovati bo namreč moral očetovstvo. Charlene si je dala obriti del glave, in to takoj po tem, ko se je oglasila neka Brazilka, ki trdi, da je leta 2005 s princem zanosila.

Profimedia

Večkrat naj bi ga bila prosila, naj se sreča s hčerko, on pa je ves čas trdil, da ni njen oče. Ko je predložila dokaze o njunih srečanjih, je sodni postopek končno stekel, Alberta pa čaka test očetovstva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta