Slavna tenisača sta se skrivaj poročila in vznemirila oboževalce. Danes živita zelo odmaknjeno življenje

D.Ži
11.01.2022 09:26

Steffi Graf in Andre Agassi sta v svetu športa legendi. Nekoč sta hodila z drugimi zvezdniki, danes pa v Las Vegasu živita precej neopazno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Legendarna teniška igralca Steffi Graf in Andre Agassi sta poročena že več kot 20 let, in čeprav se zadnja leta redko pojavljata v javnosti, še nihče ni pozabil časa, ko so vsi govorili o enem najbolj priljubljenih parov v svetu športa.

Reuters

Steffi in Andre danes uživata v družinski idili z 20-letnim sinom Jadenom Gilom in 18-letno hčerko Jaz, ki je pred kratkim na Instagramu pokazala, da je zrasla v zelo čedno punco.

Mnogi pravijo, da je vse bolj podobna slavni mami. Nedavno je slavna družina uživala na zimskih počitnicah.

Reuters

Priljubljeni teniški par se je spoznal na odprtem prvenstvu Francije leta 1999, decembra dve leti pozneje pa sta že stala pred oltarjem. Poroka je potekala v zasebnem okolju, kot priči pa sta bili prisotni le njuni materi.  

Reuters

Agassi je v intervjujih pogosto poudarjal, da s Steffi otrok ne silita v tenis. Na vrhuncu kariere je bila Grafova proglašena za najboljšo teniško igralko 20. stoletja, številne ugledne revije pa so jo uvrščale med največje športnice v zgodovini.

Reuters

Agassi se je prav tako zapisal v zgodovino tenisa, oba pa sta bila pred poroko v zvezah z drugimi zvezdniki. 

Profimedia

Agassi je bil v zvezi s legendarno pevko Barbro Streisand, poročen pa je bil tudi z igralko Brooke Shields.

Profimedia

Ta je odšla, ko se je zaljubil v Steffi​. Grafova in Agassi zdaj z družino živita v Las Vegasu, od koder je on doma, in zasebnost hranita zase.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta