(FOTO) Za danskega nogometaša navija atraktivna punca bosanskih korenin, ki se je prebila tudi v finale izbora za mis Danske

D.Ži
01.07.2021 13:05
Mlada Laila Hasanović je že nekaj let v zvezi s Jonasom Windejem in zanj stiska pesti tudi na Euru.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Laila Hasanović na evropskem nogometnem prvenstvu navija za svojega fanta Jonasa Windeja, ki igra za Dansko. Kamere so jo že večkrat ujele na tribuni.

Manekenka in spletna vplivnica bosansko-hercegovskih korenin, a s stalnim bivališčem v Köbenhavnu, je stara komaj 21 let in z 22-letnim reprezentantom je v zvezi že nekaj let. Na svoje bosanske korenine je zelo ponosna in domovino svojih staršev pogosto obiskuje. Tam še vedno živijo njeni sorodniki in prijatelji, piše Dnevni avaz. 

Hasanovićeva je svojemu dragemu na prvenstvu zagotovo največja opora, redno zanj navija tudi na tribuni. Njen atraktivni videz seveda ni ostal neopažen. Na Instagramu ji sledi več kot 90 tisoč uporabnikov, leta 2019 se je prebila v finale izbora za mis Danske. Ima tudi svoj YouTube kanal, na katerem v glavnem objavlja vsebine povezane z ličenjem. 

Lepa manekenka reklamira nekaj znamk kopalk in s sledilci deli utrinke s snemanj. Prijatelji jo pogosto primerjajo s slavnejšo Caro Delevigne, ob uvrstitvi Danske v četrtfinale pa so se svetovni mediji razpisali tudi o njej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta