Starleta obraz zakrila z masko, a pokazala skoraj vse ostalo. "Umijte presnete roke!" sporoča

D.Ži
12.03.2020 11:19

Spletna vplivnica se je odločila osveščati ljudi po svoje. Baje, da ima zelo slab imunski sistem. Zato se je slekla in šla med ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zadnji higienski nasvet v času pandemije koronavirusa prihaja od znane uporabnice Instagrama Samanthe Gangewere, ki je v namene osveščanja razgaljena pozirala in plesala na newyorškem trgu Times Square. Pri tem je nosila zaščitno masko in napis: "Umijte presnete roke!"
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9kYIM2pSjC/?utm_source=ig_embed{/instagram}
28-letnica iz Pensilvanije se je postavila sredi ene od turistično najbolj obleganih ulic in mimoidoče osveščala o tem, kako zelo pomembna je osebna higiena. Posnetek svoje družbenokoristne akcije je nato poslala med svojih 500 tisoč spletnih sledilcev. Nekateri so ji hvaležni, drugi pa menijo, da je šlo le za še enega od načinov pritegovanja pozornosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9j0WprJLbQ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Super je ljudem govoriti, da naj počnejo tisto, kar bi se morali naučiti, ko so bili stari dve leti," komentira eden od sledilcev. Lepotica sicer pravi, da ima sama zelo šibek imunski sistem in da se je za akcijo odločila tudi zaradi lastnega zdravja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9mBjb4FN3U/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta