Razvpita knjiga razkriva: Harry naj bi ob Meghan imel še eno žensko

D.Ži
13.06.2019 10:34

Princ Harry in Sarah Ann sta se srečala na zasebni zabavi. Po tem, ko jo je prosil za telefonsko številko, naj bi ji začel pošiljati številna sporočila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Meghan Markle ni bila edina ženska, s katero se je princ Harry dobival v začetku leta 2016, ko naj bi se ljubezen med princem in Meghan začela. Tako vsaj trdi Angela Levin, ki je napisala neavtorizirano biografijo na temo britanske kraljeve družine. V knjigi "Harry: A biography of a prince" piše, da naj bi vojvoda sussekški imel kratko romanco z britansko manekenko Saro Ann Macklin. "Na samem začetku zveze z Meghan Markle se je Harry odločil za zmenek z manekenko Saro Ann MAcklin. Srečala sta se na zasebni zabavi, kjer jo je prosil za telefonsko številko. Začel ji je pošiljati številna sporočila, prišlo je celo do kratke avanture," v knjigi piše Angela. Harryjev prijatelj v njej trdi, da sta princ in Sarah dve povsem različni osebnosti. "Ona je čedna in skoraj ne pije alkohola, izkazalo se je, da sta na povsem različnih valovnih dolžinah. Zato je bil Harry glede zveze z njo nekoliko zadržan," pravi neimenovan prijatelj.

Reuters
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta