Tatu z napako: Zvezdnik je imel na roki narobe napisano sinovo ime

S. B.
21.02.2020 11:41

Igralski zvezdnik Orlando Bloom je na neprijeten način izvedel, da ima na roki narobe izpisan tatu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Orlando Bloom s svojim tatu mojstrom Balazsom.
Profimedia

Če ste bili kdaj med taborniki ali skavti, potem Morsejevo abecedo najbrž poznate, sicer pa morate črkovanje zaupati nekomu drugemu. Prav to se je zgodilo filmskemu zvezdniku Orlandu Bloomu, ko si je na svoji podlahti zaželel tatu z izpisanim imenom svojega sina v kodiranih črkah. V začetku meseca se je oglasil pri svojem tatu mojstru z omenjeno željo in ta mu jo je izpolnil.
Ponosni Bloom je svojo novo poslikavo objavil na Instagramu, a ga je eden od sledilcev presenetil s sporočilom, da je ime napisano napačno. Da ne piše Flynn, temveč Frynn. Nekaj dni pozneje se je izbranec pevke Katy Perry, ki ima sina z nekdanjo soprogo, manekenko Mirando Kerr, fotografiral z novim tatujem. Pod fotografijo se je pošalil z zapisom: ''Končno so pike pravilne. Kako lahko narediš takšno napako?'' Igralčevim oboževalcem se je oglasil tudi avtor tatuja Balazs Bercsenyi: "Dodali smo manjkajočo piko in še majhen tatu v spomin na psičko Sidi."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8wYwiQF-RS/{/instagram}

Orlando in Flynn Christopher Bloom na vrtiljaku.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta