Temna stran nogometaševe poroke: Delavka trdi, da so z njo ravnali kot s psom

D.Ži
24.06.2019 13:58

Nezadovoljna delavka za nečloveške delovne razmere v zakulisju španske poroke leta ne krivi Ramosa in Pilarjevo, saj meni, da se jima o tem niti sanjalo ni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos in njegova zaročenka Pilar Rubio sta se 15. junija poročila v sevillski katedrali, njuno poroko pa so v nogometaševi domovini razglasili za poroko leta. Zdaj je v javnost prišlo nekaj informacij, ki bleščeč dogodek postavljajo v povsem drugačno, neprijetno luč. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/By47iIoDfDu/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Anonimna članica osebja, ki je delala na poroki, je za oddajo Salavame na španski televiziji spregovorila o tem, kar je bilo očem skrito. Organizatorje poroke je obtožila, da so se do delavcev obnašali tako, kot da gre za sužnje. Trdi, da je šlo za zelo neprofesionalne organizatorje, ki so ji plačali deset evrov na uro, kupa obveznosti do delavcev pa sploh niso izpolnili.
{instagram}https://www.instagram.com/p/By22blSDDyo/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Obravnavali so me kot psa," je dejala. Ponižujoč do ekipe naj bi še posebej bil nadzornik, pristojen za protokol, ki naj bi moške in ženske silil k preoblačenju v skupnem šotoru. "Znotraj smo vsi bili goli. Bilo je zelo neprijetno. Prvič sem delala v takih razmerah," je dejala. Trdi, da so morali delati dolge ure brez predaha ali kosila, šele ob treh zjutraj so lahko pojedli nekaj ostankov s krožnikov gostov. Pravi, da za to ne krivi mladoporočencev, ki za razmere nista vedela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/By2O8cgIywV/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Svoje identitete ženska ni smela razkriti, saj se je k molčečnosti morala zavezati s pogodbo in lahko plača 100.000 evrov kazni, če se bo izvedelo, da je javnosti razkrila kakršne koli informacije o poroki.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta