Težki tedni za Natalijo Verboten: Njena mama in oče sta resno zbolela

09.09.2021 09:35
Naša priljubljena pevka je lekcijo o človeški minljivosti dobro ujela v svojem novem spotu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Verboten z očetom Milanom in njegovo partnerico Zlatko. 
Osebni Arhiv

Veliko vsega se te dni vrti okoli Natalije Verboten. Po karantenskem zatišju je ena naših najbolj atraktivnih pevk na sceno treščila z novo uspešnico Me še ljubiš. Gre za zelo čustveno, tudi osebno balado, ki jo je pospremil spot.

Osebni Arhiv

In ta je prav poseben, saj v njem vidimo njenega mlajšega sina Oskarja, predvsem pa Natalijinega očeta Milana Verbotna z dolgoletno partnerko Zlatko Šemrov. Kar tri generacije družine v enem spotu. 

Nasploh se zdi, da je Natalija zadnje čase precej pripravljena govoriti o svoji družini in zasebnem življenju, mnoge je presenetil zelo oseben intervju, ki ga je dala za radio Veseljak. Priznala je, da je skozi leta svoje družinske člane načrtno ščitila pred medijskim pritiskom, saj zna ta biti naporen.

Izvedeli smo tudi, da je Natalijin oče pravi borec, saj je pred kratkim prestal hudo življenjsko preizkušnjo. Velik del poletja je preživel v bolnišnici in šlo je zelo zares, zbolela je tudi njena mama. Težki časi za Natalijo, ki je zagotovo neskončno srečna, da sta starša še ob njej. Nauk o minljivosti življenja je zelo dobro ujela v novem spotu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta