(FOTO) V luksuzni istrski vili in vročih kopalkah Rebeka končno pokazala svojega delfinčka

D.Ži
21.06.2021 09:25
Naša priljubljena pevka in podjetnica je vikend uživala v Istri. In njena estradna kolegica bi tudi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Sezona čofotanja je že dolgo odprta in prijetno osvežitev si je privoščila tudi Rebeka Dremelj. Medtem ko številni estradniki lokacije svojih dopustov skrbno skrivajo, da jih ne bi oboževalci ali paparaci ujeli v kakšnem preveč sproščenem prizoru, pa Rebeka v svojem brezkompromisno iskrenem slogu z javnostjo deli tudi svoje počitnice. In lepo je videti, kako uživa. Rebeka je z možem Sandijem in prijatelji novo energijo nabirala v hrvaški Istri, v vili s čudovitim bazenom.

"Mi2 na drugem 'poročnem potovanju' ali 'najstniškem' vikendu. S prijatelji!" je razkrila. "Sonček, voda, dobra družba, pa nedelja. Je lahko sploh še boljše? No hajd, če bi bila danes sobota, se tudi ne bi pritoževala," je dodala ob koncu tedna in se fotografirala v zapeljivih rdečih kopalkah, ki so razkrile tudi njeno znamenito tetovažo v podobi delfinčka. 

Njenim spletnim sledilcev so prizori poletnega veselja očitno všeč, se pa je med komentatorji oglasila tudi njena pevska kolegica Natalija Verboten. "Prelepo, samo nas ste pozabili vzeti zraven," je komentirala. Rebeka je takoj odgovorila: "V avto, pa gasaaaa!" Ali se je naveza Verboten-Bojić nato res pridružila Dremelj-Škalerjevim, pa ni znano. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta