To je fotografija zakonskega para Beckham, o kateri govori ves svet. Pa ne zaradi Victorie

GR.G.
09.08.2019 14:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Srečno kitajsko valentinovo vsem, ki ga praznujete," je pod fotografijo, na kateri je skupaj z nasmejanim možem Davidom, zapisala Victoria Beckham. Zvezdniški par, ki preživlja v Italiji obletnico poroke, deli prek družbenih omrežij utrinke uživanja v prostih dneh s svojimi sledilci, spodnja objava pa si je prislužila kar 1,3 milijona všečkov in več kot 6500 komentarjev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B021-lSJgjt/{/instagram}
In to ne zaradi postavne Victorie, temveč zaradi izbokline v Davidovih hlačah. "Ali vidite enako, kot vidim jaz?" se je spraševala uporabnica ninaduncah90 na Instagramu. "Grba," je komentirala joyacoustics. "Le kaj je v njegovem žepu" in "mož je dobro obdarjen," pa sta še dva izmed komentarjev, ki se ne ukvarjajo s tem, da je David prešerne volje. V zgodbi je namreč Victoria zapisala: "Kdo bi si mislil, da sem tako zabavna." S tem je namigovala, da je ona "kriva" za dobro voljo soproga.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta