Večerna drama: Severino v Beogradu prijela policija in jo strogo kaznovala

D.Ži
16.04.2020 10:05

Hrvaška zvezdnica je prekršila policijsko uro. Pred policijo je zgodbo o tem, kaj počne izven hiše, večkrat spremenila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaško glasbeno zvezdnico Severino je sinoči ustavila policija. Zgodilo se je v Novem Beogradu, kjer je v času policijske ure vozila avtomobil. Po pisanju portala Novosti.rs so pevko oglobili za 50.000 dinarjev, torej okoli 425 evrov. Še dobro jo je odnesla. Mediji pišejo, da je na plačilo kazni pristala takoj, a dodajajo, da je pred policijo večkrat spremenila svojo izjavo. Najprej je trdila, da se je namenila do lekarne, nato, da je avto le parkirala na drugo mesto, na koncu pa naj bi jim povedala zgodbo, da se je skregala z možem Igorjem Kojićem. Da je naredila prekršek, je priznala tudi preko svojega piarovca Davorja Grgina
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6_MPeUhHsU/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Severina je nocoj parkirala, zjutraj je nameravala v Zagreb, zato se je z avtom zapeljala izven hiše, pri tem pa ni razmišljala o policijski uri. Prekršek je priznala in kazen bo plačala," je ta sporočil.  V mesecu dni po nenačrtovanem daljšem bivanju v Beogradu, v pričakovanju srečanja s sinom, je pozabila, da v Srbiji veljajo strožja karantenska pravila kot na Hrvaškem. Po 32 dneh je oče njenega sina pristal na to, da je dečka smela videti, a le za 15 minut.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B--I-wpBdmY/{/instagram}
Ker imata Milan Popović in mali Aleksander srbsko državljanstvo, je v Beogradu ostala dan dlje, da bi se prepričala, da je Popović otroka resnično vrnil v Zagreb, saj se ona ponj v Srbijo ne bi mogla vrniti. Ni mu verjela, saj je sprva na vse načine poskušal preprečiti, da bi se srečala s sinom. Ni hotel pristati na to, da bi se deček z mamo, ki je ni videl več kot mesec dni, začasno vrnil v Zagreb in tam z njo preživel 14 dni v karanteni, piše v izjavi za javnost. Pevko je policija ustavila okoli 21.00 v bližini trgovskega centra Okov v Ulici partizanske aviacije v Beogradu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5czHZbBnlj/{/instagram}
Policija je ustavila BMW zagrebških registrskih tablic, izkazalo se je, da pevka nima dovolilnice za gibanje na prostem v času policijske ure, zato se je morala oglasiti na policijski postaji, nato pa so jo napotili k sodniku za prekrške. Severina je sicer zadnje dni karanteno v Beogradu preživljala pri sorodnikih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta