Velika žalost v družini Hajdi Korošec: "Solze mi kar ne nehajo teči"

D.Ži
03.05.2021 11:59
Spomini na čudovitih dvanajst skupnih let bodo ostali za vedno, a bolečina ob slovesu je velika.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pesmica, v kateri je v svojih otroških letih prepevala o kužku, ki je hodil k sosedi v vas, je postala del slovenske glasbene zgodovine, njena ljubezen do psov pa je ostala. A kdor ima živali rad, se prej ali slej sreča tudi s trenutkom, za katerega bi si želel, da ne bi prišel nikoli. Slovo. In prav s tem se te dni sooča Hajdi Korošec Jazbinšek, nekoč največja slovenska otroška zvezdnica, danes pa uspešna poslovna ženska. 

Z družino se je morala posloviti od svojega ljubljenega psička, s katerim so skupaj preživeli 12 let. Zaspal je. "Naš kuža je danes ponoči, čisto tiho zaspal ... zaspal za vedno. Težko opišem, kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj pa ko smo z družino prišli domov, ni mogel .... vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh, kako zelo me je vesel, ampak telo ga ni več ubogalo ... Kot da me je čakal, da se še zadnjič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel ... vem, da na lepše," je s svojimi sledilci na Instagramu  delila Hajdi.

Težko je in družina bo zagotovo žalovala še zelo dolgo. Spomini na lepe skupne trenutke pa ostajajo. "Solze mi kar ne nehajo teči, ker vem, da tako lepa duša, kot je lahko žival, človek tega ni sposoben. In vedno sem rekla, da bolj kot spoznavam ljudi, raje imam pse. Človek človeku naredi marsikaj hudega, žival te ima samo rada, vesela je vsake pozornosti, objema in ti nesebično vrača vso ljubezen, če jo le želiš," pravi Hajdi. "Eee Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do konca življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica. Naš kuža je odšel, ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček moj," je sklenila zapis.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta