(FOTO) Znana Mariborčanka, pevke, igralka ... To so slovenske zvezdnice, ki priznavajo lepotne popravke

A.L.
12.05.2020 18:37

Ne le tuje zvezdnice, tudi marsikatera slovenska estradnica prizna, da za svoj videz skrbi tudi s pomočjo botoksa in drugih lepotnih popravkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ena tistih, ki je pred časom spregovorila o lepotnih popravkih, je pevka Kataya. Ta je priznala, da sta jo na njenem obrazu motila predvsem izrazita guba na čelu in tanka zgornja ustnica. Poleg botoksa si tako že več let vzbrizgava minimalno količino polnila, ki poskrbi za bolj polne ustnice. "Moje ustnice so sedaj malce bolj polne kot sicer, pretiravanja pa ne maram. Bistvo lepotnih popravkov je, da te osvežijo, ne pa spremenijo. Se pa seveda vsak odloča po svoje," je takrat povedala Kataya.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_z40s0JirQ/{/instagram}
O botoksu je pred leti spregovorila tudi pevka Nuša Derenda, ki je kljub temu, da je že praznovala abrahama, videti izvrstno. Za revijo Story je takrat dejala, da botoks uporablja v mejah normale, saj mora ohraniti obrazno mimiko. Nobena skrivnost pa ni, da se lahko postavna pevka za odličen izgled zahvali predvsem zdravemu življenjskemu slogu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-XfGWqluer/{/instagram}
Mariborska vizažistka Doroteja Premužič velja še za eno od slovenskih estradnic, ki uporablja botoks. Kot je pred leti razkrila za revijo Story, je z botoksom začela pri 29 letih, da bi dosegla večji volumen ustnic. "Tako sva začeli z botoksom, povečali sva ustnice, nato sva se lotili predela okrog oči, malo pa sva spremenili tudi obliko nosu, poravnali sva ga, da je bolj simetričen. Pozneje sva napolnili lička s hialuronom in pa seveda vrat in dekolte," je bila iskrena.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-Z8TJ1jqlq/{/instagram}
Tudi Sanja Grohar, nekdanja mis Slovenije, ki danes živi v Londonu, si je pred več kot desetletjem privoščila lepotni poseg. Zaradi zdravstvenih težav je v mladosti prestala več posegov nosu, zato se je leta 2009 odločila za lepotni popravek.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8tH0E4J7va/{/instagram}
Tudi postavna igralka Tanja Ribič je pred časom odkrito spregovorila o lepotnih popravkih. Leta 2018 je za Siol dejala, da ji enkrat na leto vbrizgajo botoks. "Preden gremo na barko, saj se na soncu najbolj kremžim in bi prišla nazaj zmečkana kot šarpej," je dejala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6JPDVPldlr/{/instagram}
Zadnja slovenska zvezdnica, ki je priznala uporabo botoksa, je Rebeka Dremelj. Priljubljena pevka in podjetnica je na svojem instagramovskem profilu odkrito priznala, da se poslužuje botoksa, z vprašanjem jo je izzval eden njenih sledilcev, Rebeka pa mu je brez zadržkov odvrnila: "Da! Samo v čelo!"
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9towcBF1SM/{/instagram}

Nekoč priljubljena otroška pevka, danes pa podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je nedolgo nazaj s sledilci delila svojo izkušnjo z vzbrizgavanjem botoksa. Kot je povedala, nikakor ni zagovornica umetnega videza in pretirane uporabe botoksa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9OeJkNn41U/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta