(VIDEO) Brad Pitt motil snemanje oddaje

S. B.
17.09.2019 14:33

"Kaj pa ti tukaj," je televizijska zvezda Ellen DeGeneres na začetku svoje oddaje vprašala gledalca s temno čepico, ki je sedel v zadnjih vrstah med občinstvom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

"Ne ozirajte se name. Prišel sem si ogledat šov. Odličen je,“ je proti odru sporočil moški v temno modri srajci. Ženske okoli njega so se vendarle vedle nekoliko preveč vzhičeno, da bi res šlo za običajnega gledalca oddaje. Jasno, popolni nasmeh je razkril, da med publiko sedi Brad Pitt. "Težko te je spregledati ... Zakaj si prišel?" je nadaljevala voditeljica in težko zadrževala smeh. "Sem pač oboževalec tvoje oddaje, imel sem prost dan in prišel pogledat, kako kaj oddaja.“ Ko je Ellen povabila igralca, naj se ji pridruži na odru, da poklepetata, je ta povabilo zavrnil, kljub divjemu aplavzu in spodbudam občinstva.
Petinpetdesetletni zvezdnik je sicer navdušeno spremljal oddajo, si včasih drznil prekiniti voditeljico s kakšnim svojim vprašanjem in tudi gost oddaje, igralec Sean Heyes, ki je sedel ob Ellen, je potožili, da ga Pittova navzočnost meče iz tira in se ne more skoncentrirati. Po nekaj minutah pa je Heyesu le uspelo modrookega zvezdnika prepričati, da se zamenjata. Hayes, ki ga sicer poznamo iz serije Will in Grace, se je namreč preselil na Bradovo mesto v občinstvu. V nadaljevanju sta se Ellen in Brad spominjala, kako sta se nekoč spoznala: na zabavi, kjer se je Ellen menda spogledovala z njegovo takratno punco. Za tem  pa še poklepetala o aktualnem filmskem hitu Bilo je nekoč v Hollywoodu. 
​Seveda je šlo za simpatičen scenarij, ki je kljub predvidljivosti na noge dvignil žensko občinstvo in poskrbel, da so dan za tem o Pittovem gostovanju pri Ellen pisali vsi rumeni časopisi v ZDA.
{embed_youtube}https://youtu.be/sKDHedsVA94{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta