(VIDEO) Je to mogoče? Zdi se, da je princ Harry pred oltarjem zašepetal nekaj neverjetno vulgarnega

D.Ži
21.05.2020 09:28

Bralci ustnic spet analizirajo, kaj je princ na nejlepši dan svojega življenja rekel nevesti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Minili sta dve leti od poroke britanskega princa Harryja in Meghan Markle, danes vojvodinje Meghan, na spletu pa so se spet pojavili posnetki njune pompozne poročne slovesnosti. Podrobnosti najtežje pričakovanega romantičnega dogodka tistega leta so spet pod lupo, na Twitterju pa nekateri uporabniki  delijo posnetek trenutka, ko je Meghan prišla k Harryju pred oltar. Strokovnjaki za branje z ustnic so takrat trdili, da je princ svoji nevesti rekel: "Videti si čudovito. Srečnež sem." Ona se je nato le nasmehnila. 
Zdaj so se pojavile trditve, da je Harry v resnici rekel: "Videti si čudovito, posral se bom." Podroben ogled posnetka to nenavadno domnevno sicer nekako potrdi. Resnično se zdi, da je princ izustil: "You look amazing. I'm shitting it." Šaljivi Britanci pravijo, da je ta precej vulgarna beseda nekaj, kar princu pritiče in da niti ne bi bilo tako presenetljivo, če bi pred celim svetom izjavil, da se bo posral od vznemirjenja. Kaj je rekel v resnici, zaenkrat vesta le Harry in Meghan. 
{twitter}https://twitter.com/ElliotHackney/status/997796305140371456{/twitter}
Če vam videa na odpre, si ga lahko pogledate TUKAJ.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta