(VIDEO) Kendall Jenner pred celim svetom in bivšim razkrila, kdo od njenih sorojencev je najslabši starš

A.L.
16.12.2019 20:10

Priznanje manekenke je v studiu poželo velik aplavz in poskrbelo za kar nekaj smeha.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ena najbolje plačanih manekenk ta hip Kendall Jenner je nedavno gostovala v znanem ameriškem šovu The Late Late Show with James Corden. Tam se ji je med posebno igro pridružil tudi Harry Styles, nekoč član priljubljene skupine One Direction, danes pa eden najbolj zaželenih glasbenikov. Jennerjeva in Styles sta bila nekoč tudi par, tokrat pa sta morala drug drugega spraševati vnaprej pripravljena vprašanja. V primeru, da kdo izmed njiju ni želel odgovoriti, je moral pojesti ali popiti živila nenavadnih okusov.
{embed_youtube}https://youtu.be/vPx6M7eTYbc{/embed_youtube}
Styles je moral že v prvem vprašanju Jennerjevo vprašati, kdo od njenih bratov in sester je najboljši in kdo najslabši starš. Vprašanje je 24-letnico spravilo v zadrego, a je kljub temu nanj odgovorila. Za najboljšega starša je označila Roba Kardashiana in dodala, da je nadvse ljubeč do svojih otrok. Na drugo mesto je postavila Khloe Kardashian, na tretje Kim Kardashian, sledi ji Kylie Jenner, povsem pri dnu pa je po njeni oceni najstarejša, 40-letne Kourtney Kardashian.
Priznanje manekenke je v studiu poželo velik aplavz in poskrbelo za kar nekaj smeha. Sicer pa sta Styles in Jennerjeva med igro drug drugemu zastavila še nekaj provokativnih vprašanj. Kendall je tako Harryja med drugim vprašala, katera izmed pesmi na zadnjem albumu je posvečena njej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta