(VIDEO) Madonna si je privoščila veliko skodelico lastnega urina

D.Ži
19.11.2019 11:03

Kraljica popa za okrevanje po napornih koncertih očitno ubira nekoliko nenavadne metode.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kraljica popa Madonna je na svojem instagramovskem profilu objavila posnetek, na katerem jo lahko opazujemo, kako v ledeni kopeli okreva po napornem koncertu v sklopu njene nove turneje Madame X. Medtem ko v ozadju igra rep glasba, pevka skače in boksa s svojim trenerjem, nato pa leže v kad polno ledu. A to še ni najbolj čuden del posnetka. Madonna na koncu vzame v roke skodelico, v kateri naj bi se nahajal njen lasten urin in naredi velik požirek. Gledalcem pove, da je urin najbolje popiti po prihodu iz ledene vode.
{instagram}https://www.instagram.com/tv/B4_ABoOhIBC/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Bi začeli nov izziv z ledeno kopeljo? Najboljši tretma po poškodbah," je pripisala Madonna. Video je že zabeležil več kot milijon ogledov, oboževalci hvalijo njen mladosten videz, a so nad njenim početjem hkrati zgroženi.  "Moj bog, tebi se je zmešalo," komentira eden od sledilcev. Drugega pa je zmotilo, da Madonna uporablja sobo, katere namen je omogočiti lažji dostop invalidom. "To je zelo frustrirajoče za ljudi, ki smo na vozičkih," je napisal. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta