(VIDEO) Nekdanja Disneyjeva zvezdnica javno ljubimka z igralko filmov za odrasle

D.Ži
19.02.2021 10:13
Pevka je na družbenem omrežju delila nekaj odlomkov spota za svojo novo skladbo in tako v hipu zbrala štiri milijone ogledov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj


 
Profimedia

Ameriška igralka in pevka Bella Thorne je na Instagramu najavila novo skladbo z naslovom Shake it, prvih nekaj odlomkov pa je močno razvnelo domišljijo oboževalcev in v samo nekaj urah zbral nešteto vzhičenih odzivov, video pa je zabeležil že več kot 4 milijone ogledov. Ne brez razloga, saj si 23-letnica v spotu očitno izmenjuje nežnosti s 25-letno pornografsko zvezdnico Abello Danger. Dekleti se zabavata v bazenu. 

Bella je v otroštvu bila velika zvezda produkcijske hiše Disney, osvojila je številne nagrade, konec lanskega leta je odprla račun na razvpiti spletni platformi OnlyFans, kjer lahko oboževalci plačujejo za njene intimne vsebine. Že prvi dan je zaslužila več kot milijon dolarjev in postala prva oseba, ki ji je to uspelo v tako kratkem času. Nov spot naj bi premiero doživel tekom današnjega dne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta