(VIDEO) Neprijetno: William se je pred kamerami poskušal dotakniti Kate, njen odziv je presenetil svet

D.Ži
19.12.2019 11:09

Vojvodinja Catherine je bodočega britanskega kralja dobesedno otresla s sebe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nova porcija kraljevskih tračev na obzorju. Komaj se je malce polegel prah okoli vojvodinje Meghan, v glavnem zaradi spolnega škandala princa Andrewa, že se pozornost preusmerja na princa Williama in vojvodinjo Catherine
Kate in William sta gostovala v posebni BBC-jevi oddaji A Berry Royal Christmas. Kuhala in klepetala sta o prazničnih jedeh, z njima je bila tudi voditeljica Mary Berry. Pozornost šovu je ukradel trenutek, v katerem je William poskušal roko položiti na ženino ramo, ona pa jo je preprosto otresla. Čeprav sta se nato oba obnašala, kot da se ni nič zgodilo, Kate pa se je prešerno smejala naprej, gledalci zdaj komentirajo, da je šlo za precej neprijeten trenutek.
{twitter}https://twitter.com/RoyalDetective8/status/1206712279691153413{/twitter}
Nekateri menijo, da bi lahko ta delček iz oddaje tudi izrezali. "Kako hitro se je umaknila!", "Kako neprijetno", "Kaj se je pravzaprav sploh zgodilo?", "Zelo zelo neprijetno To bi morali izrezati" je le nekaj od komentarjev, ki se nabirajo ob posnetku. Nekateri so se sicer postavili na Katino stran, češ da se je obnašala profesionalno. "Všeč mi je, kako se je odzvala. To je profesionalno. Nočem gledati, kako se držita za roke ali se božata. To bi bilo neprijetno. To so njune zasebne reči," piše eden od gledalcev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta