(VIDEO) Panika: Nika Zorjan in Bql sredi policijske drame v Zagrebu

D.Ži
17.06.2019 10:23

Lajež, krvav pasji ugriz, policija. Slovenske glasbenike je v Zagrebu pričakala vse prej kot prijetna dobrodošlica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Vsa bleda Nika Zorjan se je prijela za glavo in zrla v krvavo rano hrvaškega kolega. Malo za tem so v prostor stopili policisti. Rožnatolasa Prekmurka ter njena glasbena sopotnika Rok in Anej Piletič, trojica, ki te dni s skladbo Vruće osvaja Hrvaško, si bo obisk hrvaške prestolnice dobro zapomnila. In to po neprijetni potegavščini.
Padli so namreč v past, ki jim jo je nastavil Joomboos, najbolj priljubljen hrvaški portal, namenjen mladim, nad katerim bdi 24Sata. Šlo je za potegavščino v okviru akcije Prank'd. V šesti epizodi Joobosovega Magic Leona so slovenski zvezdniki mislili, da so prišli v Zagreb le predstaviti novo skladbo in posneti kampanjo za tamkajšnji pasji azil. A pričakalo jih je nekaj minut groze. 
{embed_youtube}https://youtu.be/KlATrs72BWs{/embed_youtube}
Namesto mirnega fotografiranja so jim producenti pripravili izkušnjo iz pekla - zaigrano policijsko intervencijo, lajež, ugriz in celo aretacijo.  Vse vam bo jasno, ko si boste ogledali ta, sicer nekoliko brutalen posnetek. 
{embed_youtube}https://youtu.be/DBYrhD106Ps{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta