(VIDEO) Povsem objokani Ronaldo: Prvič videl posnetke pokojnega očeta

A.L.
16.09.2019 11:06

"Ni videl, kako prejemam nagrade in kaj sem postal. Moja mama in bratje, tudi moj najstarejši sin, so to videli, a oče ni. Umrl je mlad," je v intervjuju povedal Cristiano Ronaldo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tisti, ki nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda poznajo kot vedno samozavestnega, so bili presenečeni ob nedavnem pogledu na strtega nogometaša. Ta je namreč zajokal ob ogledu posnetkov pokojnega očeta, na katerih pripoveduje, kako ponosen je na sinove dosežke. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2W7nOHoGYs/{/instagram}
Ronaldov oče je sicer bil alkoholik in nekdanji vojak, umrl pa je zaradi odpovedi jeter, star 52 let. Zaradi prezgodnje smrti je izpustil velik del Ronaldovih kariernih uspehov, prav tako ni dočakal rojstva vnukov. "Nikoli nisem videl tega posnetka. To je neverjetno," je Ronaldo povedal britanskemu novinarju Piersu Morganu. Intervju bo v celoti objavljen jutri, oddaja Good Morning Britanija pa je že objavila nekaj odlomkov.
{embed_youtube}https://youtu.be/TFFR8RM3m34{/embed_youtube}
"Mislil sem, da bo intervju zabaven, nisem pričakoval, da bom jokal. Nikoli nisem videl teh posnetkov svojega očeta, ne vem, kje ste jih dobili. To moram pokazati svoji družini ... Pravzaprav svojega očeta sploh nisem povsem poznal. Bil je alkoholik, zato je bilo z njim zelo težko opraviti normalen pogovor," je dejal Ronaldo, ki je bil ob očetovi smrti star 20 let. Najbolj ga žalosti, da je oče manjkal ob pomembnih življenjskih prelomnicah. "Ni videl, kako prejemam nagrade in kaj sem postal. Moja mama in bratje, tudi moj najstarejši sin, so to videli, a oče ni. Umrl je mlad," je dodal. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0ijTP4gf9z/{/instagram}
Družinski prijatelji so britanskim medijem sicer razkrili, da je bil Ronaldov oče prepuščen sam sebi, zaradi česar se je težko preživljal. "Veterani vojne niso imeli denarja ali dela. Ronaldov oče je imel težave, ničesar ni imel za jesti, zato se je predal alkoholu. Prijatelji so mu kupovali alkohol, denarja ni imel ... " je povedal družinski prijatelj, poroča Daily Mail.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0EEd1KgNMn/{/instagram}
Ronaldova mati Dolores Aveiro je sina vsa leta podpirala, kar se do danes ni spremenilo. Leta 2014 je priznala celo, da je bilo v življenju kar nekaj padcev, v času, ko je zanosila z Ronaldom, je celo razmišljala o splavu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzEB_TWAx0t/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta