(FOTO) Ronaldo spremenil oporoko, dedinja je postala Georgina. Je res ponovno noseča?

A.L.
02.09.2019 07:15

Nazadnje je oporoko spremenil pred dvema letoma, preden je postal očka mali Alani Martini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Cristiano Ronaldo je očitno našel ljubezen svojega življenja. Da v razmerju s 25-letno Georgino Rodriguez misli resno, je sedaj dokazal še s tem, ko je lepo Argentinko vključil v svojo oporoko. Nedavno so se pojavile celo govorice, da je Georgina ponovno noseča. Par domnev še ni potrdil, je pa v tem času Ronaldo 25-letnico uradno razglasil za dedinjo, medtem ko je svojo mater pooblastil, da upravlja z njegovim premoženjem v  primeru nenadne smrti. Ali sta spremenjena poroka in nosečnost povezani, za zdaj ni znano.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz8wjHwAEDC/{/instagram}
Tuji mediji poročajo, da se je nogometaš pred kratkim z odvetniki sestal v eni od sob hotela Pestana CR7 z namenom, da spremeni podrobnosti v oporoki. Njegovo premoženje je trenutno ocenjeno na 300 milijonov evrov, a se nenehno povečuje.  Nazadnje je oporoko spremenil pred dvema letoma, preden je postal očka mali Alani Martini
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzEB_TWAx0t/{/instagram}
SIcer pa ima Ronaldova družina v teh dneh veliko razlogov za veselje. 34-letnikova sestra Katia Aveiro je namreč povila deklico Valentino. Dodatno srečo naj bi prinašala tudi domnevna nosečnost Georgine, šušlja pa se celo, da sta se manekenka in nogometaš poročila. Ali govorici držita, bo pokazal čas.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1llFebIyAW/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1D3C0aInF5/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bzp-z1CozMc/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta