(VIDEO) Sestri Kardashian sta si z govorom na emmyjih naredili precejšnjo sramoto

D.Ži
24.09.2019 13:10

Kim in Kendall si na podelitvi emmyjev nista naredili prav velike usluge.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Minulo nedeljo se je razpletla 71. podelitev prestižnih televizijskih nagrad emmy, med številnimi znanimi obrazi, ki so se tam sprehodili po rdeči preprogi in odru, sta bili tudi slavni sestri Kim Kardashian in Kendall Jenner. Predstavili sta najboljši resničnostni šov leta 2019, njun kratek govor pa je prisotne spravil v smeh.
{twitter}https://twitter.com/WSpark98NZ/status/1175937743077003264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175937743077003264&ref_url=http%3A%2F%2Fnet.hr%2Fhot%2Fzvijezde%2Fje-li-ovo-najveca-laz-koju-su-ikad-izgovorile-publika-ismijala-kardashianke-zbog-onoga-sto-su-izjavile-na-dodjeli-emmyja%2F{/twitter}
"Naša družina s prve roke ve, da prepričljiva televizijska vsebina prihaja od resničnih ljudi, ki se pred kamerami obnašajo tako kot v resničnem življenju," je začela Kim, Kendall pa je nadaljevala: "Svoje zgodbe pripovedujejo brez kakršnih koli filtrov in scenarijev."  Kmalu so se gledalci začeli krohotati. Tudi zato, ker je splošno znano, da je družinski televizijski šov Kardashianovih v glavnem zasnovan na predpripravljenih scenarijih in da je v oddaji spontanosti le malo. Kim in Kendall nad odzivom gledalcev nista bili prav nič navdušeni, a sta se držali dostojanstveno. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta