(VIDEO) Srbsko manekenko brutalno pretepel mož. Sedaj je spregovorila ...

D.Ži
20.05.2020 10:55

Tako nečloveško se je oče njenega otroka znašal nad njo tudi med nosečnostjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sandra Obradović, srbska manekenka in nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Farma (Kmetija), je v zelo čustveni objavi na svojem instagramovskem profilu razkrila, da je dolgo bila žrtev družinskega nasilja in da jo je nekdanji mož Vladimir Babić tepel. "Zbrala sem dovolj moči in priznala, da sem bila žrtev psihičnega in fizičnega nasilja več kot dve leti s strani očeta svojega otroka. Nasilje nad mano se je začelo, ko sem bila noseča. Večkrat sem pristala v bolnišnici," je začela svojo izpoved Sandra.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAIBW2hneYC/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Morda bo kdo rekel, da sem bila naivna, a takrat sem mislila, da se bodo stvari po porodu umirile in spremenile, a postalo je še huje, do meje znosnega. Tepel me je, ko sem otroka držala v naročju," je napisala. "Žalil me je, poniževal, omalovaževal, mi govoril, da mi bo vzel otroka, me ubil, da bo podkupil vso mesto in da ima zveze v vseh državnih ustanovah in medijih, rekel je, da ima takšno moč, da me prikaže kot najhujšo osebo, mamo in da me bo spravil v norišnico. Ob vsem tem sem zbrala pogum in moč ter se odločila verjeti v pravni sistem," je dodala. Na profilu je objavila tudi fotografije svojih poškodb in dejala, da je to naredila zato, da bi pomagala žrtvam nasilja, ki se iz njenih napak lahko kaj naučijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B23mHUJn2cV/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_vNobzngK_/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_mEbpFnxew/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta