(VIDEO) Sta vam všeč kolega iz BQL? Ste bili pri lepotnem kirurgu? Nika Zorjan padla na detektorju laži

A.L.
28.08.2019 15:25

Kdo govori resnico? Nika Zorjan ali detektor laži?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na YouTubu se je pojavil posnetek, na katerem priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan v hrvaščini odgovarja na bolj ali manj osebna vprašanja, pri tem pa je ves čas pod "nadzorom" detektorja laži. Posnetek si je do danes ogledalo nekaj manj kot 200.000 ljudi.
Moški na posnetku Zorjanovi med vrsto vprašanj postavi tudi to, ali si je lase pobarvala na rožnato barvo zato, da bi pridobila veliko pozornosti. Pevka je temu pritrdila, njen odgovor pa se je izkazal za resničen. 26-letnica je po resnici odgovorila tudi, da se želi poročiti še pred tridesetim letom in da še nikoli ni obiskala lepotnega kirurga.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzxTmXqH2k7/{/instagram}
Zataknilo pa se je pri ljubezenskem vprašanju. Na vprašanje, ali se ji glasbena kolega iz skupine BQL zdita privlačna, je Zorjanova odgovorila z ne. Detektor laži je pokazal, da pevka ne govori resnice. Spomnimo, da so se nedolgo nazaj pojavile govorice, da je pevka končala dolgoletno zvezo in se zapletla prav z Rokom Piletičem, enim od bratov iz koroškega dua BQL.
Izpraševalec je Zorjanovo prosil za pojasnilo o tem, zakaj ne govori resnice. "Smo zelo dobri prijatelji, veliko smo skupaj. Skupaj ustvarjamo tudi pesmi, tudi nastopamo. Mogoče je, da poligraf vidi, da smo zelo povezani in zato meni, da lažem," je odgovorila. V nadaljevanju jo izpraševalec vpraša, kateri izmed njiju ji je bolj všeč, Zorjanova pa v smehu vendarle prizna, da Rok.
{embed_youtube}https://youtu.be/9IzssFqhupQ{/embed_youtube}
Sicer pa je Zorjanova, sodeč po detektorju laži, neresnico govorila še pri enem vprašanju, ki se dotika njenih pevskih kolegic. Zatrdila je namreč, da ni nikoli bila ljubosumna na pevske kolegice, s katerimi je nastopala kot back vokalistka. "Nikoli nisem mislila, da sem boljša pevka od njih." Njene besede so se izkazale za neresnične. V pojasnilu je razložila, da sta pesmi, ki sta jih odpeli Marjetka Vovk in Tinkara Kovač, bili narejeni za njuna glasova, zato ni imela razloga za ljubosumje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1YOy0XH3B6/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzXw1pFlKn-/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta