Nika Zorjan v kopalkah pokazala zares sočni pomaranči

D.Ži
01.08.2019 11:24

Vroče je te dni v življenju priljubljene Prekmurke, ki barvo las spreminja kot za stavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko je duet Nike Zorjan in Isaaca Palme Ola Ola že deseti teden zapored na prvem mestu najbolj predvajanih slovenskih skladb SloTop 50, priljubljena pevka ne počiva. Na vrhuncu poletne sezone je med svoje oboževalce poslala potencialni poletno uspešnico Na plažo. Spot je posnela na Sardiniji. 
{embed_youtube}https://youtu.be/b8zYFFSOgBU{/embed_youtube}
Po letu in pol premora s prekmurščino je Nika v refrenu pesmi uporabila delček njenega prepoznavnega in melodičnega dialekta in tako nadaljuje svoje poslanstvo. "Ponovno sem vključila nekaj prekmurskih besed, a zgolj kot začimbo. Enostavno deluje zelo eksotično, kar je za poletno uspešnico tudi svežina za poslušalce," je ob izidu pesmi povedala Nika. Nekaj posebnega pa je za Niko pesem tudi zato, ker je njena sestra Eva Zorjan soustvarila besedilo. "Moja mlajša sestra je del moje glasbene zgodbe, največja podpornica in tudi spremljevalna vokalistka v moji zasedbi. Ko sem ekipi, s katero delam, pokazala besedilo Na plažo, je takoj padla ideja, da še letošnje poletje pesem posnamemo in jo izdamo," pravi rožnato in modrolasa Prekmurka. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0YvLyiHbA9/{/instagram}
Izrazito vroče je te dni tudi na njenem uradnem Instagram profilu, kjer Nika razmetava s sončnimi, poletnimi utrinki. Opazujemo jo lahko ob bazenu in na plaži, med najbolj simpatične pa spada tista slika, kjer ima Nika namesto oči dve sočni pomaranči. Navihano.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0aj4eHH3wP/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0lz48fn1_m/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0EOZvUnwC3/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bzvz5HcHuJ5/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzlO3BqHNzy/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta