(VIDEO) Susan Boyle se je vrnila in navdušila, tokrat na ameriških talentih

M.D.
08.01.2019 16:09

Škotska pevka si je v posebni izdaji talentov, kjer tekmujejo zmagovalci in finalisti z vsega sveta, prislužila zlati gumb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skoraj deset let po tem, ko se ji je življenje spremenilo zaradi šova Britain's Got Talent, se je Susan Boyle vrnila na oder talentov.
Profimedia

Leta 2009 je bila Susan Boyle druga v tretji sezoni šova Britain's Got Talent. Tekmovanje ji je spremenilo življenje. 57-letnica je iz brezposelne osebe postala milijonarka. 
Na veliki oder talentov se je vrnila v posebni ameriški različici, kjer nastopajo zmagovalci in finalisti šova iz celega sveta. Oddajo vodi Terry Crews, za žirantsko mizo pa sedijo Simon CowellHowie MandelHeidi Klum in Mel B
{embed_youtube}https://youtu.be/wGhXkzb0cHM{/embed_youtube}
Škotska pevka je vidno spremenjena zapela pesem Wild Horses, navdušila je občinstvo in žirante, nekdanja spajsica Mel B pa je njen nastop nagradila z zlatim gumbom. "Absolutna čast in zadovoljstvo je sedeti tukaj in poslušati tvoj angelski glas. Želim biti oseba, ki ti da tisto, kar si zaslužiš," je dejala Mel B.
Najbolj znani obraz šova Simon Cowell je Škotinji dejal, da nihče ni bolj zaznamoval šova kot ona in da je spremenila življenja mnogim.
V mladosti mnogokrat zaničevana Susan je leta 2013 izvedela, da ima Aspergerjevo motnjo ter dobila pojasnilo za svojo drugačnost. Pred znamenitim nastopom na talentih leta 2009 je kot prostovoljka delala v dobrodelnih organizacijah, bila je brezposelna in živela z mačko Pebbles. Nikoli ni pela pred številčnim občinstvom, pela je le v cerkvi. 
Z izvedbo pesmi I Dreamed a Dream na talentih pa se ji je spremenil svet. Pesem ima na portalu Youtube 233 milijonov ogledov.
{embed_youtube}https://youtu.be/RxPZh4AnWyk{/embed_youtube}
Od leta 2009 je izdala šest albumov. Večkrat je kraljevala na glasbenih lestvicah, osvajala je glasbene nagrade, bila nominirana za Grammyja, na vrhu Billboarda je bila šest tednov, na vrhu lestvic je bila tako v ZDA kot v Veliki Britaniji. Leta 2014 je pela na odprtju iger Commonwealtha in nastopila pred kraljico Elizabeto.
{facebookpost}https://www.facebook.com/agt/videos/vb.10646929759/1602637483173105/?type=2&theater{/facebookpost}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta