Zakaj mama Brada Pitta iz dna duše sovraži Angelino Jolie

D.Ži
12.02.2020 11:15

V težkih dneh zelo umazane in neskočno dolge ločitvene vojne nekdaj najlepšega hollywoodskega para igralcu ob strani stoji njegova mama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angelina Jolie naj bi Bradu povsem uničila življenje, trdi njegova mama, ki bi zvezdnici srčno rada napela nekaj krepkih, a ji sin ne dovoli.
Reuters

Brad Pitt je na minuli podelitvi oskarjev domov odnesel kipec za najboljšo moško stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu. Nekateri so pričakovali, da bo na prireditev morda prišel v družbi nekdanje žene Jennifer Aniston, s katero je zadnje čase v toplejših odnosih. Drugi so bili prepričani, da se bo po rdeči preprogi sprehodil kar s svojo mamo Jane Etto Pitt, a ta je ostala doma. Z  zvezdnikom je na podelitev prišla menedžerka Cynthia Pett-Dante. Kljub temu ostaja Bradov odnos z mamo zelo tesen, saj mu stoji ob strani tudi med težko ločitveno vojno in bitko za skrbništvo nad otroki, ki jih ima z Angelino Jolie. Slednja bi se namreč rada z njimi preselila v Evropo. Jane naj bi dolgo bila nezadovoljna s svojo takratno snaho, Angelino. Vir, ki je blizu igralčevi družini, je medijem dejal: "Jane je trd kamen in nikoli ne bo Angelini oprostila vsega, skozi kar je morala družina. Brad in mama od ločitve naprej le še redko videvata otroke." Obstaja bojda še več razlogov, zakaj Bradova mama ne prenese Angeline Jolie.

Brad Pitt je letos končno prejel igralskega oskarja.
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta