Žalostno: Princ Harry prvič iskreno spregovoril o slabih odnosih z bratom Williamom

D.Ži
22.10.2019 10:18

Niso bile zgolj govorice. Odnosi med najbolj priljubljenima bratoma v Veliki Britaniji so resnično ohlajeni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bila sta nerazdružljiva. Vmes pa se je zgodilo življenje. 
Epa

Zelo čustvena sta zadnje čase princ Harry in vojvodinja Meghan v svojih izjavah za javnost. Najprej je ona s solzami v očeh potarnala, kako dolgo je že nihče ni vprašal po počutju, zdaj je vrata v svojo zasebnost nekoliko odprl tudi on. Princ je končno javno spregovoril o odnosih s svojim starejšim bratom, bodočim britanskim kraljem, ki so vroča tema britanskih in drugih tabloidov že kakšno leto. Nešteto informacij se je pojavilo tem, da naj bi se bili odnosi med bratoma močno ohladili, k temu pa naj bi prispevali prepiri med njunima ženama, vojvodinjama Meghan in Catherine. Brata sta se ločila tudi poslovno, nekoč skupne humanitarne projekte zdaj vodita vsak po svoje.  Harry je v Afriki dal intervju, v katerem je spregovoril o tem, kaj se dogaja.
{embed_youtube}https://youtu.be/trSNtUMDZq4{/embed_youtube}
"William in jaz sva šla po ločenih poteh," je priznal Harry in s tem potrdil to, kar smo slutili. "Del vlog, v katerih sva se znašla, je tudi prenašanje velikega pritiska. Spori so neizbežni. A vedno bova brata, vedno bom zanj tukaj, kot vem, da bo tudi on vedno tukaj zame," je dodal Harry in povedal še, da se zaradi številnih obveznosti z Williamom ne videvata pogosto in da je večina medijskih zgodb narejena iz ničesar. 

Koliko so k odtujenosti prispevali spori njunih soprog, lahko le ugibamo.
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta