Žena Michaela Schumacherja presenetila z nepričakovano novico

27.08.2021 10:37
Oboževalce nepozabnega nemškega dirkača formule 1 je razveselila napoved, da bo v kratkem premiero doživel film o njegovi veličastni zgodbi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
MON02D:SPORT-FIA-AWARD:MONACO,11DEC98 - Germany's Formula One driver Michael Schumacher (R) and his wife Corrina arrive at the Monte Carlo sporting club prior to the FIA awards ceremony in Monte Carlo, 11 December. eg/POOL/,Image: 17443097, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Corinna Schumacher je napovedala dokumentarni film, ki bo premiero doživel v mesecu dni, in v redkem intervjuju spregovorila o svojem možu, legendarnem dirkaču Michaelu Schumacherju.

V filmu bomo videli nekaj še nikoli objavljenih posnetkov, v napovedniku filma pa se družina pokloni Schumacherjevemu močnemu značaju in volji. Še naprej se bori za življenje po hudi nesreči, ki jo je doživel med smučanjem pred osmimi leti.

Profimedia

"Čutila sem, da je poseben človek. Je psihično močen, izjemno močen. In to mi še vedno vsak dan dokaže," je dejala Corinna, ki se je pred 26 leti poročila z Michaelom. V filmu bo spregovoril tudi njun sin Mik, ki je že zakorakal po očetovih dirkaških stopinjah. "Ko ga pogledam, si samo mislim, da bi rad bil kot on," je dejal.

Film bo prikazal izjemno dirkačevo kariero, od dneva, ko je kot deček vozil karting, do rekordnega sedmega osvojenega prvenstva in zadnjega svetovnega prvenstva, na katerem je sodeloval leta 2004.

Profimedia

V dokumentarcu bodo nastopili tudi Michaelov brat Ralf Scumacher, kolega Sebastian Vettel in David Coulthard ter eden vodilnih mož v formuli 1 Bernie Ecclestone. Njegova menedžerka Sabine Kehm ga je opisala kot družinsko darilo ljubljenemu možu in očetu. "Michael Schumacher je na novo opredelil podobo dirkača in postavil nove standarde," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta