Življenjske lekcije Nine Gazibara: Zdi se mi, da sem preveč hitela skozi življenje

Saša Britovšek Saša Britovšek
03.02.2020 06:04

Njen obraz uokvirjen z značilno na paža pristriženo temno pričesko je krasil neštete reklamne plakate po vsej nekdanji Jugoslaviji. Nekoč se je potrudila izračunati, na koliko modnih revijah se je sprehodila po odru, in prišla do neverjetne številke nekje med tisoč in dva tisoč. Nastopila je v več kot sedemdesetih televizijskih reklamah doma in v tujini. Nina Gazibara je ena naših najuspešnejših manekenk, ki ima za seboj kariero dolgo več kot pol stoletja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Kaj vas danes osreči?
Zdaj, ko sem starejša, me osrečijo majhne stvari. Srečo lahko najdem v sprehodu, dobrem druženju, kakšnem koncertu, seveda tudi v ljubezni. Ko smo mladi, marsičesa ne vidimo, tudi tega ne, da čas hitro teče. Včasih sem uživala v tem, kar sem rada delala. A se mi zdi, da sem preveč hitela skozi življenje. Šele zdaj razmišljam tudi o tem, da ne vemo, koliko časa nam je še preostalo. Jaz bom letos praznovala sedemdeset let. Zato se mi mudi uživati, doma in tudi na potovanjih. 
Kdaj bi lahko šli skozi življenje počasneje, a niste?

Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta