(FOTO) Drama v znanem turističnem letovišču: Morski pes je priplaval med turiste, ti so se ga lotili s palico

A.L.
05.07.2022 15:26

Spomnimo, da sta v napadu morskega psa ob obali letovišča Sal Hašiš pri Hurgadi konec minulega tedna umrli avstrijska in romunska državljanka. Tokratni posnetek prihaja iz Turčije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Le nekaj dni po tem, ko sta v Egiptu v napadu morskega psa umrli dve ženski, je na družbenih omrežjih zaokrožil grozljiv posnetek iz letovišča v Turčiji. Ta prikazuje turiste, kako s palico mahajo proti morskemu psu, medtem ko ta skuša odplavati proti plaži. Posnetek je nastal na obali Marmarisa, znanega mediteranskega letovišča na jugozahodu Turčije, piše Mondo.

Spomnimo, v napadu morskega psa ob obali letovišča Sal Hašiš pri Hurgadi sta konec minulega tedna umrli avstrijska in romunska državljanka. Smrti so potrdile tudi oblasti v Bukarešti oziroma na Dunaju. Guverner regije Rdeče morje Amr Hanafi je po napadu v petek odredil zaprtje vseh plaž na območju za tri dni.

Rdeče morje je med drugim priljubljeno pri potapljačih, napadi morskih psov pa so tam redki. V preteklosti so se sicer že zgodili napadi s smrtnim izidom; leta 2018 je bil napad morskega psa tam usoden za češkega turista, leta 2015 in 2010 pa sta umrla nemška državljana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta