(FOTO) Pretresljive zgodbe iz Bosne: Mož se je rešil s skokom na drevo, žena skočila za otrokom v reko

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko ti ostane le še golo življenje. Medina Keza tolaži sorodnico Elvedino Poturović, ki je v poplavah izgubila hišo, hlev, živali in tudi rastlinjake. 
Ko ti ostane le še golo življenje. Medina Keza tolaži sorodnico Elvedino Poturović, ki je v poplavah izgubila hišo, hlev, živali in tudi rastlinjake. 
Robert Balen
V nadaljevanju preberite:

- Številne vasi v občinah Konjic in Jablanica v severnem delu Hercegovine so zaradi cest, ki so jih odnesli plazovi, še vedno odrezane od sveta in je do njih mogoče priti le peš. Ko ti ostane le golo življenje. Bili smo v Dolnji Jablanici, Trusini in Buturović Polju.

- "Imeli smo dobro življenje. Nič nam ni manjkalo. V pol ure smo ostali brez vsega. Ne vem, kaj bomo zdaj, a tukaj za nas ni več življenja," še vedno pretresen pripoveduje Admir Poturović, medtem ko stojiva pred ruševino, ki je bila še minuli četrtek dom njegove šestčlanske družine.

- Rečica Seončica, ki poleti ne seže niti do kolen, je hišo v vasi Trusina v občini Konjic, ki sta jo z ženo Elvedino zgradila z lastnimi žulji, sesula kot hišico iz kart.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta