Kolinda Grabar-Kitarović o migrantih in policistih. Zoran Šprajc se v studiu drži za glavo

DR
05.07.2019 12:11
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović
Epa

Legendarni hrvaški voditelj in novinar Zoran Šprajc je v svoji oddaji najavil prispevek s hrvaško-bosanske meje. Mejo in tamkajšnje policiste sta namreč obiskala hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović in notranji minister Davor Božinović. Predsedniške volitve se pri naših južnih sosedih bližajo, zato je Šprajc na svoj način napovedal prispevek: "Iz neuradne predsedniške kampanje, ki se uradno ne dogaja, da ne bi predsednice motila v državnih poslih, gremo v omenjene državne posle, ki bi jih objava uradne kampanje zmotila."
V prispevku lahko vidite, kako se hrvaška predsednica s policisti sprehaja po težko dostopnem terenu ob meji z BiH, jim postavlja vprašanja o migrantih in nasmejana hvali njihove odgovore. Na koncu doda: "Ko se nekdo prebija skozi takšen teren, je normalno, da dobi modrice, praske in druge poškodbe. Razmišljajte o tem, ko poslušate različne zgodbe, da so naši policisti brutalni. Niso, to vam zagotavljam.“
Po tej izjavi se je v kadru zopet znašel Šprajc. In se držal za glavo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta