Legendarni hrvaški voditelj Aleksandar Stanković zaradi napadov poslanke objavil višino svoje plače

M.R.
24.03.2021 16:37
Voditelj hrvaške javne televizije HRT Aleksandar Stanković je na spletu objavil višino svoje plače, ki jo prejema za delo na televiziji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
O višini Stankovićeve plače je poslanka govorila tudi v saboru. 
Andrej Petelinšek

"V zadnjih dveh ali treh mesecih me je večkrat napadla poslanka Karolina Vidović Krišto (zadnjič s poslanske govornice), da sem bil maneken Nadana Vidoševića in da na hrvaški televiziji prejemam plačo, višjo od 20 tisoč kun (2640 evrov)," je voditelj in urednik oddaje "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković zapisal na Facebooku. 

Nato je komentiral trditev o tem, da je delal za Nadana Vidoševića, rekoč, da je prvi o tem v Jutarnjem listu pisal Tomislav Čadež. "Ta njegova trditev je posebna oblika zlonamernega idiotizma, saj sem ga sam opozoril, javno in zasebno, da to ni res, a je še naprej pisal o tem," pojasnjuje Stanković. Je pa potrdil, da so nekateri drugi zaposleni na HRT delali za Vidoševića oziroma Hrvaško gospodarsko zbornico (HGK). 

"Moja plača znaša 13.628,27 kune (1799 evrov) in kot taka ni med najvišjimi dvajsetimi na HRT," je nadaljeval ter objavil podatek, da poslanka Vidović Krišto prejema plačo v višini 20.425 kun (2696 evrov). "In se je verjetno zaje.... Ko se je opazovala v ogledalu, je videla mene ... ampak kita! To si ti Vidović Krišto. Kot privid se ti pojavljam v tvojih mokrih sanjah," je zaključil. 

U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske...

Objavil/a Aleksandar Stanković dne Sreda, 24. marec 2021
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta