Moški v Las Vegasu vdrl na letališče in želel poleteti k nezemljanom

Va
10.12.2021 11:14
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mednarodno letališče McCarran v Las Vegasu. Fotografija je ilustrativna.

Reuters

Policija v Las Vegasu je prijela moškega, ki je z avtomobilom prebil varnostno ograjo na letališču, da bi ukradel letalo, ki bi ga pripeljalo na tako imenovano Območje 51, da vidi vesoljčke, poroča CNN. Nekaj časa je vijugal med letali, potem pa parkiral na letališki rampi, uslužbencem zagrozil z bombo, če mu ne dovolijo na letalo ... Zdaj je osumljen terorističnega dejanja in še, da je bil nezakonito na zasebnem zemljišču.

Priče so povedale, da je neznanec, čigar identitete policija ni sporočila, imel na obraz poveznjeno masko klovna. Policija pa je v njegovem avtu našla nekakšen zbiralnik kisika in gasilnemu aparatu podobno napravo, okoli katere so bile ovite žice.

"Area 51" je vojaška baza v Nevadi v Združenih državah Amerike, poligon zračnih sil ameriške vojske. Že dolgo pa je tudi predmet teorij zarote. Nezemljane in NLP-je prav tu skriva ameriška vlada, verjamejo številni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta