Sprehajal pse in naletel na nakupovalno vrečko, v njej je bila novorojenka

STA, A.L.
19.01.2024 15:00

V londonskem okrožju Newham je sprehajalec psov v četrtek zvečer zunaj našel nakupovalno vrečko, v kateri je bila živa novorojenka, zavita v brisačo, je danes sporočila metropolitanska policija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iskanje njene matere poteka.
M.r.

Dodala je, da je z dojenčico vse v redu, iskanje njenih staršev pa poteka, poroča britanski BBC.

Po navedbah londonske policije je sprehajalec novorojenko grel do prihoda reševalcev, saj so bile temperature na prostem takrat pod ničlo. Poudarili so, da je to precej prispevalo k temu, da je bilo z dojenčico, ki so jo prepeljali v bolnišnico, na koncu vse v redu.

Iskanje njene matere poteka. "Usposobljeni zdravniki in specializirani policisti so ji pripravljeni pomagati, zato jo pozivamo, naj se oglasi po telefonu ali pride v najbližjo bolnišnico ali na policijsko postajo," je sporočila policija.

To je sicer tretji tovrstni primer v Newhamu od leta 2019. Februarja tistega leta je neznanec v parku pustil deklico, januarja 2020 pa so na ulici našli dečka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta