V čelnem trčenju pri Salzburgu umrla bolnik v reševalnem vozilu in voznik avtomobila

STA, A.L.
08.01.2023 16:15

V čelnem trčenju v kraju Taxenbach blizu Salzburga v Avstriji sta v soboto umrla voznik avtomobila in bolnik, ki so ga prevažali v reševalnem vozilu, je danes sporočila avstrijska policija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Do nesreče je prišlo, ko je avtomobil iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni pas. Poškodovana voznik reševalnega vozila in njegov pomočnik sta v bolnišnici.

42-letni voznik avtomobila in 76-letni bolnik sta umrla na kraju nesreče. 60-letni voznik reševalnega vozila in njegov 19-letni pomočnik sta bila v nesreči poškodovana in so ju odpeljali na zdravljenje v bolnišnico. Prvi je huje, drugi pa lažje poškodovan, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Do nesreče je prišlo v soboto okoli 17.30, ko je voznik avtomobila iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v reševalno vozilo. Dogodek po naročilu državnega tožilstva v Salzburgu preiskuje izvedenec, prav tako pa so oblasti odredile obdukcijo smrtnih žrtev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta