(VIDEO) Kdo je Ivo Sanader? Milanović in Grabar-Kitarovićeva v televizijskem soočenju na meji prepira

STA, ZUR
31.12.2019 07:29

Nekdanji predsednik hrvaške vlade in SDP Zoran Milanović ter hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sta se v ponedeljek zvečer udeležila prvega televizijskega soočenja pred nedeljskim drugim krogom predsedniških volitev. Odnosi s Slovenijo niso bili tema več kot dvournega soočenja, ki je potekalo na meji prepira.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Grabar-Kitarovićeva, ki se ji je znova zgodilo nekaj spodrsljajev, je med drugim napadla Milanovića, da je bil najslabši hrvaški premier od osamosvojitve. Obenem je izpostavila, da je bila prva vlada nekdanjega premierja Iva Sanaderja, v kateri je bila zunanja ministrica, ena gospodarsko najbolj uspešnih.
{embed_youtube}https://youtu.be/16VKvPgiRmE{/embed_youtube}
Milanović je odgovoril, da je bil Sanader, ki je bil v ponedeljek zaradi korupcije obsojen na šest let zapora, "strokovnjak za osebnosti razvoj" Grabar-Kitarovićeve. Večkrat je ponovil, da Grabar-Kitarovićeve ne bi bilo v državni politiki brez Sanaderja in HDZ.

Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta