(25x NA KRATKO) Žana Vidmar: Kako različen je lahko pogled na svet!

S.B.
07.07.2024 01:00

Voditeljica na Radiu Aktual je bila prepričana, da sem mestno dekle, danes pa ne želi več z vasi!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Radijska voditeljica Žana Vidmar
Radio Aktual

avtomobil - Zame dvakrat na dan pol ure (toliko časa se vozim v službo) časa samo zame!

birma - Nimam opravljene, a je prva asociacija na "bogata darila". Spomnim se, da si je sošolec Danilo želel motor in zato je komaj čakal, da opravi z birmo.

film - Moj najljubši film je Butec in butec. Čeprav ga mnogi vidijo kot zgolj še eno komedijo, je meni idealen prikaz tega, kako različen je lahko pogled na svet.

idol - V bistvu nimam konkretne osebe, ampak občudujem tiste ljudi (in so mi zgled), ki uživajo v življenju in ga ne jemljejo preresno.

izlet - Izleti mi pomenijo ogromno. Doma živimo v večdružinski hiši, zato je kar ves čas precej pestro in živahno, zato mi družinski izlet pomeni veliko. Na izletih se po navadi z možem in otrokoma še bolj povežemo.

knjiga - Moja naj knjiga je Kalipso Vesne Milek. Prebrala sem jo že vsaj petkrat in z lahkoto jo preberem znova. Izjemna je!

ljubezen - David

mesto - Nekoč sem bila prepričana, da sem mestno dekle, ki nikakor ne bi mogla živeti nekje ne obrobju. Ha. Poglej me danes - ne želim več z vasi! Neprecenljiva mi je bližina gozda, polj, narave!

moda - Jo spremljam, me pa moti, da se hitro spreminja, zato se trudim biti trajnostna, ko gre za oblačila. Hodim v trgovine "druge roke", kdaj pa kdaj kaj kupim, pogosto pa svoja oblačila tam prodajam oziroma podarjam.

nedelja - "Prokleta nedelja"

otroštvo - Če bi imela časovni stroj, bi šla vse še enkrat skozi. Res smo se imeli dobro in sem vesela, da ostajam otročja.

pijača - A je kdo rekel gin tonik?

politika - Naslednje vprašanje, prosim

poroka - Eden najlepših dni v mojem življenju. Ko sva se z Davidom poročila, sva šla kmalu na medeni mesec - backpack po Filipinih. Še danes hočem nazaj!

prijatelj - Pri prijateljih se pa znam ušteti. Imam nekaj najboljših še iz otroških dni in jih reeeees cenim ter negujem odnose. Se pa zgodi, da nekoga, ki je prijazen do mene, označim za prijatelja, a to ni. Prehitro zaupam.

rojstvo - Vzemi epiduralno!

Slovenija - Naš ponos!

smrt - Ena izmed bolj kompleksnih tem, jaz se ob tej tematiki prehitro "zaciklam" s klasičnim vprašanjem: kaj se zgodi po tem?

sonce - Zaščiti se s kremo!

sovraštvo - Tega občutka ne razumem oziroma ne poznam.

sreča - Na vrvici ... Moje mnenje: vsak je po svoje srečen. Ker če ne bi bil, bi tok življenja že spremenil.

voda - Odgovor na vse.

vraža Malo ja, malo sem vraževerna. Kdaj pa kdaj iščem znake in si predstavljam, da so to sporočila. To bi lahko bile male vraže?

vrt - Nekoč bom imela svoj vrt. Nekoč, ko bom v penziji.

žival - Moja mucka Liza, ki je bila moja prva domača žival.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta