(FOTO) Malo znani, neznani, anonimni: Čeprav so veliki, so zanje slišali le redki

Janez Kovačič Janez Kovačič
17.07.2022 04:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tata nano, imenovan tudi motorizirana rikša, je zbudil precej pozornosti na ženevskem avtomobilskem salonu, toda kmalu zatem utonil v pozabo.
Tata nano, imenovan tudi motorizirana rikša, je zbudil precej pozornosti na ženevskem avtomobilskem salonu, toda kmalu zatem utonil v pozabo.
Tovarna
Tudi tisti, ki so jim avtomobili španska vas, vedo za veliko večino evropskih avtomobilskih znamk. Znani, bolj ali manj, sta jim tudi japonska in korejska avtomobilska produkcija, ki sta že dolgo sestavni del evropske in s tem slovenske avtomobilske scene. Ameriška avtomobilska imena so gotovo nekaj večja uganka, vsaj ko niso v mislih Jeep, Cadillac ali prestižni Lincoln. Precej drugače je s kitajskimi avtomobilskimi znamkami, ki so šele v embrionalni fazi.

Na anonimni strani pa so tovarne, zvečinoma azijske ali predvsem indijske, ki so v poslovnem in produkcijskem pogledu (tudi) velike, a jih poznajo ali so zanje slišali redki.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta