horoskop

17.12.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pri ubiranju novih poti v ljubezni, izobraževanju in odnosih s sorodniki vas bodo prevevali ponos, želja po novih uspehih in duhovna spoznanja. Iz ljubečega partnerstva se že poraja nov razcvet, pri nekaterih otrok, pri drugih zgolj zamenjava staro za novo.

S pomočjo odkrite osebe boste poskušali izpljuniti vse, kar vas teži. Učinek bo večji, če boste iskali svojo pot in razvijali dobre misli. Konec tedna se zadržujte na varnem, napetosti pa sproščajte pri delu. Učiti se boste morali slediti tistim, ki vedo, kam potujejo.

Naredili boste korak naprej, zavestno, aktivno. Ne ozirajte se na čustva, potem ko ste naredili načrt in je prišel pravi čas za opravilo. Tudi ne razmišljajte o drugih ljudeh, zakaj čutijo tako, kot čutijo. Oni že vedo, vaša naloga pa je, da jih sprejmete take, kot so.

Prebudila se bodo čustva, upoštevati morate občutke, intuicijo. Že res, da morate upoštevati realnost in se ravnati glede na priložnosti v okolju. Kljub temu boste dobili pomembna sporočila, ko boste skušali razumeti, kaj vam sporoča to, kar čutite.

Vse vam gre zlahka od rok, zato ste hitro gotovi z opravili, za katere drugi potrebujejo več časa. Potem pride čas za uresničitev vaših osebnih načrtov, izpolnitev želja. Ko nekaj časa nosite željo v sebi, je, kot da bi se polnila z energijo, zori.

Veliko stvari se zgodi v enem dnevu, kadar ste dejavni, polni energije. Toda potem pride pasivna faza, zdi se vam, da se nikamor ne premaknete, razmišljate o dogodkih prejšnjega dne in si želite, da bi lahko bili tako dejavni kot v najboljših časih.

Veliko prijateljev imate. Prijateljstvo je pristno čustvo, ki povezuje ljudi v dobrem. Do prijatelja se vedeš tako, da ga upoštevaš, mu pomagaš, če mu lahko. Vendar se pogosto zgodi, da sta ljubosumnost ali nevoščljivost razdiralni. Naučite se zagovarjati svoja dejanja.

Vse lahko naredite ob pravem času. Odlašanje ni opravičljivo. Razen tedaj, ko imate pomembnejše opravilo, ki ga opravite prej. V tem času pogosto prebujate duhovno zavest in občutek sožitja med ljudmi. Razmišljate in govorite o tem, kar nas povezuje.

Če ste vezani, se boste morali v odnosu bolj potruditi, ker bo vaše razmerje na preizkušnji. Če se boste odločili ostati v zvezi, bo potrebna večja mera prilagajanja in potrpežljivosti. A pazljivo, obeta se vam nepozabna avantura z osebo iz tujine, ki pa ne bo ostala samo avantura.

Če se boste zalotili, da vam gospodinjstvo ali skrb za sodelavce jemljeta preveč časa, si privoščite dopust. Baterije se vam bodo hitro napolnile. Smeh, vedrina, sočustvovanje tistih, ki jih boste na novo uzrli, se bodo začeli vtihotapljati v vaše srce. Ljubezen bo pred vrati.

Veliko lahko naredite za boljše odnose z ljudmi. Bodite odprti, iskreni, povejte, kar v tistem trenutku mislite. Četudi si boste čez pol ure premislili, povejte potem še to. Vaš miselni svet v glavi hitro preskakuje z enega na drugo področje. Bolj nadzorujte čustva.

Zaželite si najboljših stvari, potem pa razmislite, kaj vas loči od tega, da jih dobite. Vse tisto, kar za vas ni dosegljivo, si zapomnite in pustite v skritem kotičku svoje duše, dokler ne bodo prišli boljši časi. Povežite se v skupino, kjer boste doživeli skupinsko zavest.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta