(INTERVJU) Borut Fakin iz Vinakoper: Refošk bi morali v EU zaščititi skupaj s Hrvati in Italijani

Sonja Ribolica
03.09.2023 05:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Zavedamo se, da ne moremo biti v vsem vedno najboljši, smo pa lahko v nečem prvi, lahko smo drugačni. In če nas vodi taka miselnost, smo vedno lahko tudi prodorni, uspešni."
"Zavedamo se, da ne moremo biti v vsem vedno najboljši, smo pa lahko v nečem prvi, lahko smo drugačni. In če nas vodi taka miselnost, smo vedno lahko tudi prodorni, uspešni."
Tomaž Primožič/FPA
Prvič so ga za direktorja Vinakopra imenovali leta 2018, marca letos pa je Borut Fakin začel drugi petletni mandat. Stavi na tradicijo, a tako, da jo nadgrajuje. Ni zaletav, pred odločitvami rad izmenja mnenja s sodelavci, potem pa pogosto prespi, preden sprejme dokončno odločitev. Tu in tam si privošči ščepec (pre)drznosti, saj, kot pravi, pušča sled in ne škodi. Pred leti, ko je razliti kerozin ogrožal vodo v Istri, je kar nekaj razburjenja vzbudil plakat z njegovo idejo, ki je nagovarjala ljudi, češ če ni vode, pijte pač vino. Še danes je prepričan, da so ljudje, ki premorejo vsaj malo smisla za humor, razumeli bistvo sporočila, vsekakor pa je kampanja vzbudila pozornost, kar je z marketinškega vidika vedno dobro ...
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta