(NAPOVED) Vroči obisk Avstrije: Smo velnes za moške, ne navaden bordel

Gregor Grosman Gregor Grosman
17.06.2021 12:45
Prostitucija je v Avstriji legalna, ženske, ki so se odločile za ta poklic, pa se morajo pred pričetkom dela registrirati in pridobiti posebno izkaznico, ki jim dovoljuje izvajanje najstarejše obrti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Wellcum
Gregor Grosman

Še preden smo v Sloveniji odprli kinematografe in končali epidemijo, so se naši severni sosedi zahvaljujoč dobri epidemiološki situaciji odločili za še bolj intenzivno sproščanje. Po sedmih mesecih zaprtja sme svoje storitve spet ponujati klub Wellcum, v katerem se vsak dan do sto deklet trudi izpolniti še tako skrite fantazije moških obiskovalcev. Proti plačilu, seveda. Prostitucija je v Avstriji legalna, ženske, ki so se odločile za ta poklic, pa se morajo pred pričetkom dela registrirati in pridobiti posebno izkaznico, ki jim dovoljuje izvajanje najstarejše obrti.

Gregor Grosman

Smo velnes za moške, ne navaden bordel, nam je ob prihodu pojasnil Alen Andres, Slovenec, ki že tri leta dela v Wellcumu in ima kar nekaj različnih nalog. Poleg skrbi bazensko tehniko je tudi barman, še preden so za tisti dan najavljena dekleta prišla na delo, pa nas je popeljal po klubu, ki se oglašuje kot največji wellness nudistični klub savn v Avstriji. In resnično je tako, da obiskovalec že ob vhodu opazi, da klub, ki se razteza na 7000 kvadratnih metrih in se nahaja v neposredni bližini Beljaka, v bližini italijansko slovenske meje, natančneje v Straji vasi, nima veliko skupnega z običajnimi bordeli.

Prvi obiskovalci so prišli že okoli desetih ... 

Reportažo iz kluba Wellcum si lahko preberete v jutrišnji izdaji Večera v nedeljo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta